назад

Виїзний мобільний консультаційний пункт з надання правової допомоги розпочав роботу в Полтавській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І. П. Котляревського

SAM 2796

     17 листопада 2015 року в приміщенні Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. П. Котляревського розпочав роботу виїзний мобільний консультаційний пункт з надання правової допомоги.

В роботі мобільної групи взяли участь директори Першого та Другого полтавських місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ігор Рибас, Людмила Бубир та працівники Центрів.

Громадяни звертались з питаннями різного характеру. В свою чергу спеціалісти розглянули та проаналізували кожну ситуацію, надали консультації та роз’яснення відповідно до чинного законодавства.

Директор Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. П. Котляревського Тетяна Зеленська запропонувала щомісяця проводить такі прийоми, адже громадяни зацікавилися роботою мобільної групи та виявляють бажання  отримувати правову допомогу.

SAM 2808