назад

Виїзний мобільний консультаційний пункт з надання правової допомоги в черговий раз завітав до Полтавського військового гарнізонного госпіталю

SAM 3025

02 грудня 2015 року виїзний мобільний консультаційний пункт з надання правової допомоги в приміщенні військового гарнізонного госпіталю в черговий раз провів прийом військовослужбовців та учасників АТО, які перебувають на реабілітаційному лікуванні.

В роботі мобільної групи взяли участь директор Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Людмила Бубир та працівники Першого та Другого полтавських місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Громадян цікавили питання: збереження місця роботи та заробітної плати при проходженні військової служби за призовом під час мобілізації, оскарження рішення військово-лікарської комісії тощо.

Спеціалісти розглянули та проаналізували кожну ситуацію, надали консультації та роз’яснення відповідно до чинного законодавства, а також  зорієнтували у подальшому вирішенні порушених питань.

                   В подальшому мобільний консультаційний пункт з надання правової допомоги мобільна група з правових питань продовжуватиме свою роботу на базі Полтавського військового гарнізонного госпіталю.