назад

Взаємодія центрів з надання БВПД з державними установами Сумщини

Очільниця Регіонального центру Олена Демченко провела тематичну зустріч з представниками державних установ Сумщини, яким презентувала сервіси системи безоплатної правової допомоги в Україні, реалізацію важливих для громадськості проєктів та програм, а також разом обговорили напрямки співпраці та важливість функції перенаправлення клієнтів до центрів з надання БВПД.

Центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги вже не один рік поспіль надають якісну правову допомогу громадянам. Тож за роки діяльності центри та бюро правової допомоги мають велику кількість вдячних клієнтів, які змогли захистити свої порушені права за допомогою юристів або адвокатів, а також отримати правові консультації та роз’яснення.

Очільниця Регіонального центру презентувала основні показники діяльності, наголосила на роботі контактного центру, до якого за номером 0 800 213 103 вже звернулося понад 1 млн громадян.

Також Олена Демченко роз’яснила алгоритм надання безоплатної вторинної правової допомоги, видачі доручень адвокатам для захисту прав громадян. Окрім цього, держслужбовці ознайомилися із широким спектром сервісів системи БПД і обговорили важливість посилення правової спроможності ОТГ.