назад

Як зберігати #позитивщодня дізнайтеся з нового челенджу #карантинзБПД

 

Пандемія коронавірусу  стала справжнім викликом для світової спільноти та  за два з половиною місяці практично поширилася на усі континенти і зачепила 80% країн світу.  Вона  стала перевіркою  людства на здатність протидіяти загальноцивілізаційним загрозам, організовуватися для вирішення нагальних проблем, засвоїти життєві уроки  і зробити правильні висновки.

Сучасний інформаційний простір містить безліч інформації: це і відео з лікарень і охоплених епідемією міст, і дані наукових досліджень,і  звернення науковців, лікарів та політиків.  Все це досить швидко стає доступним і впливає на думки та поведінку людей.  Проте, на жаль, не вся інформація є правдивою, деякі не зовсім свідомі громадяни намагаються використати  ситуацію з пандемією та поширюють фейки, цим самих нагнітаючи і так напружену обставновку у суспільстві.  При цьому зараз  вдля всіх нас як ніколи  важливо зберегти психологічну стійкість.

Про те як зберігати виваженість, де отримати правову інформацію, як отримати юридичну консультацію не виходячи з дому,  як залишатися на позитиві говорять у Регіональному центрі з надання безоплатної правової допомоги у Полтавській області.

4 квітня   Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області став ініціатором запровадження  нового челенжу  #каранинзБПД.  Головна мета якого поділитися з  друзями, колегами, партнерами та підписниками гарним настроєм, позитивними  відео та світлинами, адже лише посмішка, оптимізм і віра в світле та прекрасне майбутнє  переможуть будь- які негаразди переконані організатори.

«Під час проведення челенджу ми   запускаємо рубрику #позитивщодня та  ставимо собі за мету розповісти про те, що   не лише карантином єдиним, наданням консультацій, проведенням правопросвітництва та здійсненням роз’яснень законодавства  живе система безоплатної правової допомоги Полтавщини  та її фахівці. Сьогодні ми запускаємо  нову форму зворотнього звязку з громадянами, патнерами колегами. І хочемо, щоб  до нас приєдналося якомога більше наших співвітчизників і власним прикладом показали, як потрібно бути на позитиві та зарядитити нас гарним настроєм»,  – повідомив очільник системи безоплатвної правової допомоги Полтавщини Олександр Черчатий.

Щодня  на сторінках   Регіонального  центру у соціальних мережах для всіх підписників буде розміщена інформація не лише корпоративного, а  й позитивного змісту, яка знайомитиме із представниками  безоплатної правової допомоги, з тим як ситуація, яка  склалася відобразилася на їх професійній діяльності, як вони, працюють в дистанційному режимі, як живуть,  чим захоплюються  та  діляться своїми життєвими історіями, як вони як наповнюються позитивом  та енергією в сучасних реаліях.

«Наразі перед системою безоплатної правової допомоги стоїть безліч викликів. Насамперед  підтримати  громадян у такій  ситуації, проконсультувати з правових питаньу дистанційному режимі, щоб громадяни могли залишатися вдома, надати якісну правову інформацію про  зміни у законодавстві. Наразі для нас період значної клопіткої  роботи: ми готуємо ефіри, консультуємо онлайн, проводимо вебінари задля того, щоб  громадяни могли відчути правовий захист від держави», – резюмував Олександр Черчатий.

Організатори челенджу переконані., що всі ми наразі маємо  згуртуватися, проявити високий рівень як соціальної, так і особистої відповідальності та розуміти, що   кожен з нас має діяти розважливо  рятуючи  як своє життя, так і життя оточуючих.

Він повідомив, що громадяни можуть зателефонувати за єдиним номером системи БПД 0 800 213 103.

Переглянути світлини та інформацію про челендж та поставити запитання  громадяни можуть в  месенджер фейсбук-сторінок системи БПД

Сторінка Регіонального центру з надання БВПД у Полтавській області  https://www.facebook.com/poltava.legalaid/

Сторінка Полтавського місцевого центру з надання БВПД  https://ru-ru.facebook.com/2poltavalegalaid

Сторінка Кременчуцького місцевого центру з надання БВПД https://www.facebook.com/kremenchyk.centr/

Сторінка Лубенського місцевого центру з надання БВПД  https://ru-ru.facebook.com/lubnybpd/

Отримати відповідь на правові питання також можна написавши на електронну пошту найближчого центру.

Електронна адреса Регіонального центру з надання БВПД у Полтавській області   office.poltava@legalaid.pl.ua

Електронна адреса Полтавського місцевого центру з наданя БВПД  poltava2.poltava@legalaid.pl.ua

Електронна адреса Кременчуцького місцевого центру з надання БВПД kremenchuk.poltava@legalaid.pl.ua

Електронна адреса  Лубенського місцевого центру з надання БВПД lubny.poltava@legalaid.pl.ua

Сторінка Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області мережі Інстаграм pllegalaid19

 Підписуйтеся на сторінки Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області у  соціальних мережах та будьте у курсі актуальної правової інформації та на позитиві!