назад
04.12.15

За результатами конкурсу рекомендовано до призначення фахівців із комунікації у 10 регіонах

12274775 830735960357403 2312059272062961430 nЗавершився конкурс на посади заступників начальників відділів організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та інформації регіональних центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги («фахівців з комунікації»). За результатами конкурсу членами конкурсної комісії рекомендовано до призначення на ці посади фахівців у 10 регіонах.

Нагадаємо, конкурс проводився Координаційним центром з надання правової допомоги та відкритою громадською платформою розвитку української системи безоплатної правової допомоги із 27 жовтня по 30 листопада 2015 року відповідно до порядку проведення конкурсу. Організаційне та методичне забезпечення проведення конкурсу здійснили Всеукраїнська благодійна організація «Українська Фундація Правової Допомоги» та українсько-канадський проект «Доступна та якісна правова допомога в Україні».

Метою заповнення зазначених вакантних посад у регіональних центрах є здійснення інформаційного супроводження діяльності та впровадження комунікативної стратегії системи безоплатної правової допомоги на території відповідного регіону, забезпечення співпраці із засобами масової інформації та іншими зацікавленими сторонами.

interview

Для участі у конкурсі до 15 листопада включно претенденти надсилали свої резюме та супровідні листи. Так, усього було надіслано документів від 131 претендента. За результатами їх опрацювання 56 претендентів було запрошено на співбесіди із членами конкурсної комісії.

Впродовж 25 – 27 та 30 листопада пройшли індивідуальні скайп-інтерв’ю із 47 претендентами*. За результатами інтерв’ю та відповідно складених і підписаних членами конкурсної комісії протоколів рекомендовано до призначення на посади заступників начальників відділів організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та інформації регіональних центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги у 10 областяхЗакарпатській, Донецькій, Львівській, Миколаївській, Тернопільській, Сумській, Волинській, Чернівецькій, Хмельницькій та Івано-Франківській.

*8 претендентів не з’явилися для участі у зазначеній співбесіді в попередньо узгоджений із ними час

interview2

Кандидатів, які успішно пройшли конкурс та рекомендовані до призначення буде повідомлено в індивідуальному порядку регіональними центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги не пізніше 09 грудня 2015 року.

Вітаємо із успішним проходженням конкурсу та бажаємо професійних успіхів у системі безоплатної правової допомоги!
Вдячні за увагу усім кандидатам, які виявили бажання спробувати свої сили у конкурсі.

 

 


Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook YouTube YouTube Google Google+  тTwitter