назад
13.10.15

Задоволення позову фізичної особи проти банку – справа Дніпропетровського адвоката

Dnipro BatuevЗавдяки роботі адвоката Олександра Батуєва, суд задовольнив позовні вимоги його клієнтки про стягнення коштів з банку, що останній затримував по виплаті депозиту.

До Першого дніпропетровського місцевого центру з надання БВПД звернулась клієнтка за отриманням правової допомоги, що полягала в представленні її інтересів у суді з приводу повернення депозитного вкладу з ПАТ «Банк «Фінанси і кредит».

Центром було прийнято рішення призначити клієнтці адвоката Олександра Батуєва, який отримав відповідне доручення № 19 від 19.08.2015 р. на представництво інтересів жінки. Захисник підготував позовну заяву відповідно до чинного законодавства щодо стягнення з ПАТ «Банк «Фінанси і кредит» грошових коштів за договором банківського вкладу.

Красногвардійським районним судом м. Дніпропетровська було розглянуто позовну заяву, у наслідок чого 23 вересня 2015 року винесено відповідне рішення. Суд прийшов до висновку позовні вимоги клієнтки до ПАТ «Банк «Фінанси і кредит» задовольнити та стягнути із зазначеної фінансової установи на користь жінки кошти за договором банківського вкладу, нараховані відсотки за користування депозитними коштами, 3% річних за несвоєчасне виконання грошового зобов`язання з урахуванням індексу інфляції.


Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook YouTube YouTube Google Google+  тTwitter