назад

Заступник директора Центру прийняв участь у радіопрограмі Рівненської обласної держаної телерадіокомпанії, яка проводилась з нагоди Міжнародного дня прав людини


IMG 308409.12.2014
заступник директора Рівненського обласного центру з НБВПД Іллюк С.В. спільно з регіональним координатором Секретаріату Уповноваженого Верховної ради з прав людини Свірцем В.В. прийняв участь у радіопрограмі  «Актуальна тема» на радіо «Край» Рівненської обласної державної телерадіокомпанії.

Дана програма була присвячена Міжнародному дню прав людини, який відзначається 10.12.2014.

В ході її проведення учасниками обговорено питання дотримання конституційних прав громадян на захист на території області. 

Під час проведення даного заходу радіослухачам Рівненської області було роз’яснено загальні засади надання безоплатної вторинної правової допомоги та функціонування Центрів, підстави та порядок її отримання, повідомлено про коло суб’єктів, які мають право скористатись такою державною гарантією.

Також, під час прямого ефіру заступник директора Центру відповів на питання радіослухачів з приводу надання безоплатної вторинної правової допомоги. 

IMG 3086

IMG 3087