назад
11.04.13

Завершився перший тренінг для адвокатів, які надають БВПД на постійній основі за контрактом

Team Building11 квітня 2013 року завершився другий день тренінгу для адвокатів Полтавської області, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на постійній основі за контрактом, “Ефективний захист у кримінальному процесі”.

У ході тренінгу відбувся огляд навичок виступу в суді в рамках нового Кримінального процесуального кодексу; обговорено факти, закон, теорію та ступінь довіри до адвоката; контрольний список доказів; список чотирьох фактів; теорію справи та низку інших питань.

Тренери: Річард Гроуї, Окружний суддя у відставці, директор Американської асоціації юристів у Молдові,викладачі юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка – адвокат, доктор юридичних наук Олександра Яновська та кандидат юридичних наук Наталія Сиза.

На завершення адвокати отримали Сертифікати, які засвідчують, що вони пройшли тренінг “Ефективний захист у кримінальному процесі”, організованому спільно Координаційним центром з надання правової допомоги та Американською асоціацією юристів Ініціатива з верховенства права в Україні (ABA ROLI).

Детальну інформацію про перший день тренінгу можна знайти тут, графік проведення тренінгів в інших регіонах – тут.