назад
24.11.15

Завтра розпочнеться інтерв’ювання претендентів на посади заступників начальників відділів організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та інформації регіональних центрів з надання БВПД

comunicatorsКоординаційний центр з надання правової допомоги проводить конкурс для залучення фахівців, які зацікавлені у роботі у сфері комунікації у регіональних центрах з надання безоплатної вторинної правової допомоги (далі – регіональні центри) в обласних центрах (окрім міста Чернігова) та м. Київ. Назва посади – «заступник начальника відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та інформації». За результатами опрацювання 131 резюме та супровідних листів від претендентів, які виявили бажання взяти участь у конкурсі, до співбесід із членами конкурсної комісії запрошено 56 осіб. Співбесіди у режимі скайп-інтерв’ювання розпочнуться завтра.

Нагадаємо, конкурс проводиться Координаційним центром з надання правової допомоги та відкритою громадською платформою розвитку української системи безоплатної правової допомоги із 27 жовтня по 30 листопада 2015 року відповідно до порядку проведення конкурсу. Організаційне та методичне забезпечення проведення конкурсу здійснюють Всеукраїнська благодійна організація «Українська Фундація Правової Допомоги» та українсько-канадський проект «Доступна та якісна правова допомога в Україні».

Метою зазначених посад у регіональних центрах є здійснення інформаційного супроводження діяльності та впровадження комунікативної стратегії системи безоплатної правової допомоги на території відповідного регіону, забезпечення співпраці із засобами масової інформації та іншими зацікавленими сторонами.

Для участі в конкурсі претенденти до 15 листопада надсилали свої резюме та супровідні листи на адресу competition@legalaid-jobs.in.ua. Усього спробувати свої сили у конкурсі виявили бажання 131 претендент. За результатами опрацювання резюме та супровідних листів 56 претендентів (переглянути кількість претендентів у розрізі регіонів) запрошено до співбесід із членами конкурсної комісії, персональний склад якої склад якої сформовано за пропозиціями відкритої громадської платформи розвитку української системи безоплатної правової допомоги.

За результатами інтер’ю перелік  рекомендованих  комісією  претендентів  на  посади заступників начальників відділів організаційної  роботи,  юридичного забезпечення  діяльності  та  інформації  буде надано директорам відповідних регіональних центрів для прийняття рішень у межах повноважень.

Бажаємо претендентам успіху під час проходження інтерв’ю!

 


Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook YouTube YouTube Google Google+  тTwitter