назад

Зустріч директора Регіонального центру у Запорізькій області з головами Ради адвокатів і КДКА Запорізької області

WP 20150910 11 08 23 Pro8 вересня 2015 року відбулась зустріч директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Запорізькій області Наливайка Павла Івановича з головою Ради адвокатів Запорізької області Новосьоловою Людмилою Миколаївною.

У ході зустрічі сторони обговорили питання проведення спільної інформаційно-роз’яснювальної кампанії серед адвокатів Запорізької  області  щодо мети та умов  восьмого конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги, відповідно до  наказу Міністерства юстиції від 19 серпня 2015 року №224/7 «Про проведення конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги» та Плану – графіку його проведення.  Павло Наливайко представив презентаційні матеріали на тему «Переваги системи безоплатної правової допомоги», навів найкращі приклади успішної практики адвокатів системи БВПД та висловив Людмилі Миколаївні подяку за плідну співпрацю в розбудові системи безоплатної вторинної правової допомоги.

Підсумком зустрічі стала домовленість між Регіональним центром та Радою адвокатів Запорізької області про всебічну підтримку в питаннях інформування адвокатів Запорізької області щодо восьмого конкурсу з відбору адвокатів. 

10 вересня 2015 року в рамках робочої поїздки до районів Запорізької області директор Регіонального центру з надання БВПД Павло Наливайко зустрівся в головою Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Запорізької області Махно Катериною Іванівною.

Під час зустрічі у Пологівському районі були обговорені питання інформування адвокатів Запорізької області, особливо тих районів, де існує найбільша потреба в залученні адвокатів до команди безоплатної вторинної правової допомоги, щодо проведення чергового конкурсу з відбору адвокатів. Директор Регіонального центру заручився підтримкою голови КДКА Запорізької області з цього питання, оскільки наочні приклади з практики адвокатів системи і роботи центрів з надання БВПД є переконанням  успішної діяльності щодо захисту порушених прав людини.