назад

Зустріч фахівців Охтирського місцевого центру з людьми, які мають обмежені фізичні можливості

151204 41Зустрічі фахівців Охтирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги з клієнтами Охтирського міськрайонного центру зайнятості відбуваються щоп’ятниці.

04 грудня цього року начальник відділу взаємодії із суб’єктами надання первинної правової допомоги Артем Яценко та заступник начальника відділу попередньої роботи з клієнтами Людмила Корабельська зустрілися з громадянами, які мають обмежені фізичні можливості та перебувають на обліку в Охтирському міськрайонному центрі зайнятості.

Відомо, що 3 грудня відзначався Міжнародний день інвалідів. Люди з фізичними вадами потребують особливої уваги не тільки від держави. Іноді їм бракує звичайної людської уваги.

У ході зустрічі фахівці Центру з надання БВПД познайомили присутніх з пільгами, які їм гарантує держава, та з колом суб’єктів, яким, відповідно до Закону України «Про безоплатну правову допомогу», надається така допомога. Також присутні одержали буклети, з яких можна дізнатися про напрямки діяльності та графік роботи Центру.