назад

Зустріч із учнями Охтирського центру професійно-технічної освіти

22 жовтня 2015 року у приміщенні Центральної районної бібліотеки відбулось засідання кіноклубу для учнів Охтирського центру професійно-технічної освіти із залученням викладачів цього навчального закладу та працівників бібліотеки.

Так як тема засідання («Проголосуйте за мене, будь-ласка») була пов’язана з розвитком демократії в країні, цей захід відвідали начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Артем Яценко та головний спеціаліст відділу попередньої роботи з клієнтами Анна Лобовньова Охтирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

 Працівники місцевого центру виступаючи перед молоддю звернули увагу на те, що однією з ознак демократії є захист своїх прав та свобод. З метою надання якісних правових послуг і були створені центри надання безоплатної вторинної правової допомоги. На засіданні клубу обговорювались актуальні проблеми щодо прав і свобод людини та розширення правових можливостей населення, що сприяло неабиякій зацікавленості учнів напрямками роботи центру, а показ документального фільму сприяв жвавій дискусії щодо демократичних процесів в країні та шляхів розвитку демократії.