назад

    На виконання плану заходів, спрямованих на активізацію участі адвокатів, що залучаються для надання БВПД (затвердженого директором КЦ 09.09.2015 року), Броварським МЦ у складі в. о. директора Березинця В. В., заступника начальника відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Сапожник А. В.

 

    14.09.2015 року проведено робочі зустрічі з адвокатами в Бориспільському МРУЮ за участю начальника управління Роздобудька Ю.І., Баришівському РУЮ за участю начальника управління Посєвкіної Т.В., Березанському МУЮ за участю начальника управління Брикова О.С.

   На зустрічах були присутні адвокати: – Бориспільському МРЮ- 3 адвоката, не системі БВПД- 1 адвокат; – Баришівському РУЮ- 1 адвокат, не в системі БВПД- 1 адвокат; – Березанському МУЮ- 5 адвокатів, не в системі БВПД- 4 адвокати.

    За результатами зустрічей згоду на участь в системі БВПД по цивільним і адміністративним провадженням надали: – Бориспільський район — 2 адвокати, + 1 адвокат вже приймає участь. – Баришівський район — 1 адвокат, – місто Березань — 5 адвокатів.