назад

Зустріч з представниками громад Калущини

1В понеділок, 12 жовтня 2015 року, в приміщенні відділу реєстрації актів цивільного стану по Калуському району Калуського міськрайонного управління юстиції, інтегратором Калуського МЦ БВПД Сергієм Бабійчуком, начальником відділу по роботі з клієнтами центру Дмитром Бейко, разом з представниками  Калуського міськрайонного управління юстиції, було проведено зустріч з секретарями сільських та селищних рад Калуського району.

На даному заході було обговорено функціонування системи БПД, зазначено порядок надання безоплатної вторинної правової допомоги населенню та окреслено завдання, які покладаються на Калуський МЦ БВПД. Під час зустрічі, серед представників громад Калущини, було розповсюджено  інформаційні роздруківки формату А-3 з інформацією про систему безоплатної вторинної правової допомоги та рекомендовано розмістити дані матеріали на інформаційних стендах в приміщеннях сільських та селищних рад.

 

{gallery}pictures/2015.10.12_зустріч_з_представниками_громад_Калущини{/gallery}Источник http://service-joomla.ru/plagini/item/111-simple-image-gallery.html