назад

Зустрічі працівників Броварського МЦ з учнями та студентами в рамках Всеукраїнського тижня права

Відповідно до Указу Президента України від 08 грудня 2008 року № 1149 “Про Всеукраїнський тиждень права”, розпорядження Кабінету Міністрів України від 26 серпня 2015 року № 871-р «Про затвердження плану заходів з проведення у 2015 році Всеукраїнського тижня права», та на виконання наказу Міністерства юстиції України від 28 вересня 2015 року № 274/7 «Про затвердження плану заходів Міністерства юстиції України з проведення у 2015 році Всеукраїнського тижня права» 7 грудня 2015 року Броварським місцевим центром проведено тематичний захід інформаційного, освітнього та виховного характеру в гімназії ім. С. Олійника I-III ступенів та семінар в Броварському коледжі університету “Україна” на тему: “Захист основоположних прав людини”.

В ході даних зустрічей адвокат, яка співпрацює з Центром, Бокатуєвою О.О. проінформувала присутніх про основні права та свободи людини і громадянина, а також розповіла цікаві випадки з практики.

Працівниками Центру ознайомлено учнів та студентів з основами функціонування системи безоплатної вторинної правової допомоги з метою підвищення правової свідомості, роз’яснено про реалізацію права на отримання безоплатної правової допомоги в Центрах.