назад
15.10.15

13 жовтня 2015 року у м.Мала Виска в приміщенні районної бібліотеки ім.Л.Українки відбулося засідання круглого столу на тему: «Безоплатна правова допомога – на захисті індивідуальних прав громадян»

Організаторами заходу виступили Голованівський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Маловисківське районне управління юстиції.

Участь у зустрічі взяли представники Маловисківського районного управління юстиції, Маловисківського районного центру зайнятості, Маловисківської міської ради, УПФУ у районі, Маловисківської РДА, територіального центру Маловисківського району, Маловисківського районного суду та Маловисківської районної організації ветеранів України.

В ході зустрічі начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Голованівського МЦ з НБВПД Олександр Лісовий презентував представникам органів виконавчої влади та громадських організацій Маловисківського району новий урядовий соціальний проект, пов’язаний із представництвом інтересів цілої низки соціально незахищених категорій громадян у цивільних та адміністративних судових спорах.

 

Фото1

 

Учасники заходу активно обговорювали питання, з якими до них звертаються дані категорії громадян та відмітили важливість відкриття таких місцевих центрів по всій Україні.

Результатом проведеної зустрічі стало підписання учасниками заходу Меморандуму про взаємну співпрацю.

Фото 2

 

Крім того, по закінченню круглого столу фахівцями Голованівського МЦ з НБВПД було проведено виїзний прийом громадян,  про проведення якого було попередньо анонсовано мешканців Маловисківського району та  проведено вуличне інформування  жителів м. Мала Виска.

Фото 3

 

Фото 4

 

Фото 5