назад

15 адвокатів із міста Запоріжжя виявили бажання приєднатись до команди БВПД

1 IMG 7083Продовжуємо інформувати адвокатів міста Запоріжжя про  умови та порядок проведення восьмого конкурсу по відбору адвокатів для надання безоплатної вторинної правової допомоги та роз’яснювати переваги  системи безоплатної  правової допомоги.

 

 

 

У зв’язку з цим 18 вересня 2015 року відбулася робоча зустріч директора Першого запорізького місцевого центра з надання БВПД Ольги Бородіної

2 IMG 7037 Borodina

з адвокатами Жовтневого, Заводського, Шевченківського районів міста Запоріжжя та Запорізького району Запорізької області. Під час зустрічі  перед адвокати виступив діючий адвокат системи БВПД, тренер-модератор з обміну досвідом між адвокатами, Голова відділення  у  Запорізькій  області  ГО «Об’єднання адвокатів, що надають БВПД»       Олексій Біленко,

3 IMG 7066 Bilenko

який  поділився власним досвідом роботи в системі БВПД, навів приклад позитивної практики адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу, і закликав адвокатів не гаяти час, долучатися до участі в конкурсі та йти в ногу з часом, використовуючи можливості  системи на користь громадян міста та удосконалюючи  свій власний професійний досвід.

У робочій зустрічі взяли  участь двадцять один адвокат, а тим, хто не мав можливості прийти, інформаційні матеріали надіслані електронною поштою. Серед присутніх, по закінченні заходу 15 адвокатів  у відповідних анкетах засвідчили свій намір взяти участь у конкурсі.

4 IMG 7073

5 IMG 7094

6 IMG 7050

7 IMG 7102

8 IMG 7105