назад
18.09.15

Зустріч представників системи БВПД міста Києва з адвокатами, зацікавленими у проходженні 8-го конкурсу

1

17 вересня 2015 року в Першому київському місцевому центрі з надання БВПД відбулася робоча зустріч директора та інтегратора Центру і начальника відділу забезпечення якості правової допомоги Регіонального центру з надання БВПД у м. Києві із зацікавленими у проходженні 8-го конкурсу адвокатами міста Києва. Не оминули своєю увагою даний захід як досвідчені адвокати системи БВПД, так і адвокати, які мають намір приєднатися до системи надання безоплатної вторинної правової допомоги. 

На робочій зустрічі були підняті актуальні питання системи БВПД. На початку зустрічі, директор Першого київського місцевого центру Бурчак Л.І. та представник Регіонального центру Чернова О.О.окреслили загальні засади роботи системи БВПД та перспективи її розвитку. У свою чергу інтегратор Першого київського місцевого центру Ільїн А.М. продемонстрував презентацію, в якій комплексно висвітлив переваги системи безоплатної правової допомоги у місті Києві.

Наприкінці зустрічі адвокати мали можливість задати Бурчак Л.І. та Черновій О.О. виникнувші питання стосовно роботи в системі БВПД. Питання стосувалися категорій звернень клієнтів, рівню їх складності та інтенсивності, розміру оплати праці адвокатів, порядку залучення адвокатів тощо.

За результатами зустрічі було сформовано перелік адвокатів, заявивших про своє бажання взяти участь у Восьмому конкурсі з відбору адвокатів, які залучатимуться до надання БВПД у місті Києві.

  

642



 

Приєднуйтесь до офіційної сторінки Регіонального центру з надання БВПД у місті Києві у Facebook