назад

30 липня в Іваничівському районному управлінні юстиції відбулось засідання районної міжвідомчої координаційно методичної ради з правової освіти населення.

мкмр330 липня в Іваничівському районному управлінні юстиції відбулось засідання районної міжвідомчої координаційно методичної ради з правової освіти населення. Участь в роботі взяла директор Володимир-Волинського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Наталія Смолярчук.

Під час розгляду питань порядку денного обговорили питання надання первинної правової допомоги громадськими приймальнями, що створені при органах виконавчої влади та місцевого самоврядування району.

Надання вторинної правової допомоги здійснюють Центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги та адвокати, включені до Реєстру адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу.

Враховуючи інформацію директора Володимир-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Смолярчук Н.С та висловлені пропозиції районна МКМР з правової освіти населення рекомендувала громадським приймальням органів виконавчої влади та місцевого самоврядування забезпечити розвиток і ефективну співпрацю суб’єктів надання безоплатної первинної правової допомоги з Володимир-Волинським центром надання безоплатної вторинної правової допомоги, проведення систематичної інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення про порядок надання безоплатної правової допомоги, а також розмістити інформаційні матеріали з питань безоплатної вторинної правової допомоги у доступних для огляду місцях та на інформаційних сайтах.