назад

7 та 8 листопада 2015 року проведено перший каскадний тренінг для адвокатів, які працюють в системі БВПД

    Впродовж двох днів, 7 та 8 листопада 2015 року, у м. Одесі проведено перший каскадний тренінг для адвокатів, що працюють в системі безоплатної правової допомоги, на тему «Особливості захисту у кримінальних провадженнях про злочини проти основ національної безпеки і військові злочини. Захист у кримінальних провадженнях про незаконних обіг наркотичних засобів. Здійснення захисту при застосування негласних слідчих (розшукових) дій».

f1

f2

Навчальні заходи для адвокатів організовані Координаційним центром з надання безоплатної правової допомоги спільно з ВГО «Об’єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу» та за сприяння Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні.

Тренінги проводять тренери–модератори Кармазіна Катерина Юріївна– адвокат, к.ю.н., викладач Національної школи суддів України, доцент кафедри конституційного права та правосуддя Одеського національного університету імені І.І. Мечникова, та Притула Анатолій Михайлович– адвокат, к.ю.н., доцент кафедри кримінального права, процесу та криміналістики Міжнародного гуманітарного університету.

f3

f4

ДОВІДКОВО
Каскадні тренінги – навчальні заходи для адвокатів системи безоплатної правової допомоги, що проводяться одночасно у всіх регіонах адвокатами-тренерами за визначеною тематикою. Основною метою проведення каскадних тренінгів є підвищення кваліфікації адвокатів, залучених до надання безоплатної вторинної правової допомоги. За підсумками каскадних тренінгів учасники, що прослухали повну програму, отримують сертифікати.