назад
04.09.14

Адвокат Одеського центру з надання БВПД подав апеляційну скаргу на рішення суду про обрання запобіжного заходу підполковнику батальйону «Прикарпаття» Віталію Комару

 

04 09 14 KobzarАдвокат Одеського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги подав апеляційну скаргу на рішення Приморського районного суду м. Одеса про обрання запобіжного заходу підполковнику Віталію Комару.

Розгляд скарги в Апеляційному суді Одеської області призначено на завтра, 05 вересня 2014 року.

Нагадаємо, що учора командиру п’ятого батальйону територіальної оборони «Прикарпаття» Віталію Комару ухвалою суду обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою в Одеському слідчому ізоляторі УДДВП в Одеській області, та визначено розмір застави у 299 628 гривень.

Військова прокуратура Південного регіону України відкрила проти Віталія Комара кримінальне за ознаками злочинів, передбачених ч.3 ст. 409 КК України (відмова від несення обов’язків військової служби в бойовій обстановці), ч.2 ст. 402 КК України (відмова від виконання наказу начальника) та ч. 2 ст. 404 КК України (бездіяльності у вчиненні злочину підлеглими бійцями).

Правовий захист обвинуваченому надає адвокат Петро Кобзар.

Про результати розгляду апеляційної скарги адвоката Одеського обласного центру з надання БВПД інформуватимемо додатково.

*Фото http: vikna.if.ua. П’ятий батальйон територіальної оборони «Прикарпаття»

 

Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook  YouTube YouTube  Google Google+