назад
30.11.15

Адвокат В.Воробйов, який надавав безоплатну вторинну правову допомогу, допоміг жительці міста стягнути з винних витрати на лікування за кордоном

воробйов фото26 серпня 2015 року дорученням Кіровоградського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги жительці міста Кіровограда, інваліду третьої групи, для надання правової допомоги в апеляційному провадженні було призначено адвоката Воробйова Віктора Вікторовича.   

Так, в січні 2015 року клієнт звернулась до суду з позовом до ПАТ «Автобусний парк 13527» та третьої особи, винної у скоєнні ДТП, про стягнення матеріальної шкоди, заподіяної злочином, та з врахуванням уточнень і доповнень просила стягнути з відповідача суму – 44350,65 грн . за проведенні лікування.

Рішенням Кіровського районного суду м. Кіровограда від 17 липня 2015 року в задоволенні даного позову було відмовлено повністю. Суд першої інстанції з посиланням на ст.ст. 1195,1202 ЦК Українидійшов висновку, що заявлений позов є безпідставним та необґрунтованими, оскільки витрати понесені позивачем на лікування за кордоном за відсутності висновку відповідної лікарської комісії не підлягають відшкодуванню згідно чинного законодавства.

further Детальніше…