назад

За дорученням Координаційного центру з надання правової допомоги Регіональним центром з надання БВПД спільно з ВГО «Об’єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу» організовано навчальний семінар для адвокатів

IMG 5081 За дорученням Координаційного центру з надання правової допомоги Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області спільно з ВГО «Об’єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу», та за сприяння Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні, 27 – 28 листопада 2015 року у місті Луцьку організовано навчальний семінар для адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу у Волинській області, на тему «Особливості захисту у кримінальних провадженнях про злочини проти основ національної безпеки і військові злочини. Захист у кримінальних провадженнях про незаконний обіг наркотичних засобів.

Здійснення захисту при застосуванні негласних слідчих (розшукових) дій».
У програмі в якості експертів взяли участь тренери – модератори адвокати Євгенія Коваленко та Віталій Єлов.
Семінар відбувався у формі відкритої дискусії. Всі учасники брали активну участь в обговоренні актуальних практичних аспектів застосування новел кримінального процесуального законодавства.
Зокрема, під час каскадного тренінгу обговорено питання щодо участі адвоката у кримінальних провадженнях про злочини проти основ національної безпеки, забезпечення призиву та мобілізації, військові злочини, а також використання результатів негласних слідчих (розшукових) дій у якості доказів та їх оцінку.
Особливу увагу приділили питанням забезпечення ефективного захисту при проведенні негласних слідчих (розшукових) дій.
Після закінчення тренінгу всі адвокати, які приймали у ньому участь, отримають відповідні сертифікати.IMG 5081

IMG 5050

IMG 5054

IMG 5122