назад

Адвокати та фахівці із забезпечення якості правової допомоги обговорили практичні підходи для вирішення проблем пов’язаних з розрахунком розміру винагороди за надання БВПД

22 червня 2016 року в Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Миколаївській області відбулась чергова робоча зустріч адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу та співробітників відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації адвокатів. В цій зустрічі взяли участь  члени консультативної ради адвокатів системи БВПД ДмитроБугаєнко, Сергій Корець, Вадим Матвєєв, Володимир Руденко, та член ВГО «Об’єднання адвокатів, які надають БПД» Олександр Тімохін, а також представники центрів з надання БВПД Валентин Чистий, Олена Мантуленко, Юлія Кравчук, Олег Матвієнко, Олег Антонець.

0.02.01.f81d7189710bd602b3ededd94d9bce2f1659651ce7a2520b8f65cadfb2e27b47 full

         Тема робочої зустрічі: Розробка практичних підходів для вирішення проблемних питань пов’язаних з наданням та припиненням надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Адвокати та представники центрів з надання БВПД розглянули питання внесення змін до розрахунку розміру винагороди за надання БВПД.

За результатом робочої зустрічі сформульовано перелік проблемних питань, що потребуютьвирішення шляхом внесення змін до розрахунку розміру винагороди адвокатам за надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Учасники робочої зустрічі дійшли єдиної думки звернутись до Координаційного центру з надання правової роботи з переліком пропозицій щодо вдосконалення системи розрахунку розміру винагороди адвокатам за надання безоплатної вторинної правової роботи.