назад

Адвокати, які співпрацюють із Володимир-Волинським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги зібралися на робочу зустріч

17 листопада  2015 року адвокати, які співпрацюють із Володимир-Волинським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги зібралися  на робочу  зустріч, організовану місцевим центром. Темою зустрічі було визначено питання здачі та оформлення актів з надання безоплатної вторинної правової допомоги. 

 Директор місцевого центру Наталія Смолярчук  виступила і запропонувала до перегляду презентацію “Про порядок взаємодії центрів з адвокатами при  наданні безоплатної вторинної правової допомоги”, яка викликала інтерес і жваву дискусію.

Ганна Мазурок, начальник відділу організації надання БВПД та роботи з адвокатами, проаналізувала типові помилки при заповненні актів, звернула увагу адвокатів на строки дії доручень та терміни здачі актів. Обговорили також види доручень, питання припинення дії доручень та їх скасування. Адвокати цікавились питаннями відшкодування витрат, застосування розміру  мінімальної заробітної плати, а також подали пропозиції щодо врахування їх спеціалізації  при видачі доручення, введення коефіцієнту складності справи та полегшення процедури здачі звітності.