назад
29.10.14

Андрій Вишневський взяв участь у щорічній конференції адвокатів Харківської області

29 10 14 KharkivТриває відрядження директора Координаційного центру з надання правової допомоги Андрія Вишневського до м. Харків.

Сьогодні, 29 жовтня, Андрій Вишневський взяв участь у щорічній Конференції адвокатів Харківської області, де звернувся до делегатів із вітальною промовою. Андрій Вишневський висловив вдячність Раді адвокатів Харківської області та ВКДКА Харківської області за співпрацю із системою безоплатної правової допомоги  в регіоні, та сподівання на подальшу плідну співпрацю.

Також Андрій Вишневський говорив про важливі системні зміни у законодавстві про безоплатну правову допомогу, які настають у зв’язку із набранням чинності Закону України «Про адвокатуру», про нові можливості для адвокатури у зв’язку із цим.

У ході конференції було представлено звіти голів Ради адвокатів та Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Харківської області про роботу відповідних органів адвокатського самоврядування регіону, затверджено штатні розписи і кошториси Ради адвокатів та Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Харківської області, та ін.

По закінченні конференції Андрій Вишневський мав робочу зустріч із представниками відокремленого підрозділу  ГО «Об’єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу» Мариною Старовойтовою, Іриною Кузіною та Олександром Шадріним.

Разом із директором Харківського центру БВПД Вікторією Гайворонською, директор Координаційного центру взяв участь у програмі «Тема дня» Харківської обласної державної телерадіокомпанії «ОТБ». У ході програми говорили про стан надання безоплатної правової допомоги в області, актуальні питання розвитку системи. Окремо Андрій Вишневський торкнувся проблем співпраці з органами внутрішніх справ, зокрема, щодо інформування затриманих про їхнє право на адвоката системи БПД у випадку затримання, розміщення інформаційної продукції щодо права на безоплатну правову допомогу у відділах міліції та ін.

Нагадаємо, що завтра, 30 жовтня, у Харкові пройде 3-ій етап (індивідуальні співбесіди) 6-го конкурсу з відбору адвокатів до системи БПД, у складі конкурсної комісії якого візьме Андрій Вишневський.

01 листопада запланована робоча зустріч директора Координаційного центру із адвокатами, які надають безоплатну правову допомогу в області.

 

Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook  YouTube YouTube  Google Google+