назад

Нарада та навчання працівників Центру

narada130 жовтня 2014 р. керівник центру Ігор Микитин провів робочу нараду з працівниками, на якій було розглянуто ряд робочих питань, що стосувалися життєдіяльності центру, виконання працівниками центру своїх службових обов’язків та виробничої дисципліни.
З метою підвищення кваліфікації працівників було проведено навчання у вигляді тренінгу на знання Кримінального процесуального кодексу України, Кримінального кодексу України, Закону України «Про безоплатну правову допомогу» та навичок їх застосування у процесі роботи центру.

Начальник відділу забезпечення якості правової допомоги Наталя Мелян та начальник відділу контрактно-договірної роботи, фінансів та бухгалтерського обліку Віра Іськович ознайомили працівників центру з деякими новелами постанови Кабінету Міністрів України від 17.09.2014 № 465 «Питання оплати послуг та відшкодування витрат адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу».

Заступник начальника відділу підтримки та розвитку інфраструктури Микола Пелип провів навчання працівників центру по освоєнню модернізованої ним програми, яка дає змогу оптимізувати ведення статистичних даних, які стосуються надання безоплатної вторинної правової допомоги.