назад
30.10.14

Вийшов 2 випуск інформаційного дайджесту системи безоплатної правової допомоги в Україні

Didest 2

Завдячуючи спільним зусиллям команди Координаційного центру та регіональних центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги, а також усіх адвокатів системи, підготовлено та опубліковано другий випуск Інформаційного дайджесту системи безоплатної правової допомоги.

У випуску проаналізовано важливі законодавчі зміни, що стосуються системи безоплатної правової допомоги у зв’язку із прийнятими парламентом та затвердженими Урядом законодавчими ініціативами.

На сторінках дайджесту ви знайдете резонансні справи та приклади успішних справ адвокатів системи БПД, кращі практики адвокатської дільності та менеджменту центрів БВПД, а також іншу актуальну інформацію стосовно подій та планів щодо подальшого розвитку системи безоплатної правової допомоги.

Крім того, другий випуск доповнено розділом щодо європейської практики правового захисту, інформація в якому, без сумніву, стане в нагоді українським адвокатам.

Інформаційний дайджест до уваги всіх, кому це може бути цікаво – завжди у відкритому доступі на сайті Координаційного центру у розділі «Інформаційний дайджест».

Приємного читання!

 

Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook  YouTube YouTube  Google Google+