назад
28.10.14

Андрій Вишневський зустрівся із адвокатами Харківщини

DSC 0639

 Директор Координаційного центру з надання правової допомоги зустрівся із адвокатами Харківщини, які надають безоплатну вторинну правов у допомогу. У ході 2-годинної робочої зустрічі мало місце обговорення актуальних питань функціонування та розвитку системи БПД.

Директор Координаційного центру з надання правової допомоги перебуває у робочому відрядженні у м. Харків. Сьогодні, 28 жовтня у Головному управлінні юстиції Харківської області Андрій Вишневський зустрівся із адвокатами, які співпрацюють із Харківським центром БВПД. Учасники обговорили актуальні питання та стан надання БВПД в області.

А також питання упровадження стандартів якості надання БВПД та результатів перших місяців роботи системи, посилення фінансової мотивації адвокатів у зв’язку із прийняттям нової редакції постанови «Питання оплати послуг та відшкодування витрат адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу», нових форм звітності у відповідності до Наказу Міністерства юстиції № 1702/5 від 16.10.2014 «Про затвердження форми акта надання безоплатної вторинної правової допомоги та додатків до нього», погашення заборгованості перед адвокатами системи БПД, а також подальші перспективи розвитку системи та ін. У зустрічі також взяло участь керівництво Харківського центру БВПД та представники Головного управління юстиції Харківської області.

DSC 0635

Сьогодні ж Андрій Вишневський дав інтерв’ю програмі «Харківські вісті» місцевого телеканалу «Фора», та кореспондентам тижневика «Слобідський край» і газети «Вечірній Харків» щодо стану надання безоплатної вторинної правової допомоги на Харківщині, розвитку системи безоплатної правової допомоги, зокрема, й у зв’язку із прийняттям Закону України «Про прокуратуру» та ін.

30 жовтня Андрій Вишневський візьме участь 3-ому етапі (індивідуальні співбесіди) 6-го конкурсу з відбору адвокатів до системи БПД у складі конкурсної комісії.

 

Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook  YouTube YouTube  Google Google+