назад

Робоча зустріч менеджерів з якості

Робоча зустріч менеджерів з якості1

 22, 23 та 24 жовтня у м. Чигирин, що на Черкащині, пройшла робоча  зустріч менеджерів з якості центрів з надання безоплатної вторинної  правової допомоги з метою обговорення підсумків перших місяців  роботи системи управління якістю та подальшого її розвитку.
 Під час зустрічі учасники обговорили підсумки за результатами  анкетування адвокатів щодо труднощів у їх роботі, спостережень за  роботою захисників у судах (що проходили впродовж серпня – вересня 2014 р.), результати інтерв’ювання клієнтів щодо якості отриманої ними правової допомоги від адвокатів системи БПД; а також мало місце обговорення проектів розпорядчих документів Координаційного центру щодо подальшого впровадження інструментів управління якістю у системі безоплатної правової допомоги.

Участь у робочій зустрічі брали представники Координаційного центру, міжнародного фонду «Відродження», посольства США в Україні, Американської асоціації юристів ABA ROLI, Української фундації правової допомоги, Канадського проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», адвокати. Чернігівський обласний центр з надання БВПД представляла Олеся Пирковська, заступник начальника відділу забезпечення якості правової допомоги.
Захід пройшов за підтримки міжнародного фонду «Відродження» та Української фундації правової допомоги.