назад
18.09.15

Андрій Вишневський зустрівся із адвокатами та колективом місцевого центру у Лубнах

20150917 15495117 вересня 2015 року під час свого відрядження до Полтавщини директор Координаційного центру з надання правової допомоги Андрій Вишневський провів робочі зустрічі у Лубнах з адвокатами та працівниками Лубенського місцевого центру з надання БВПД.

Під час спілкування з адвокатами Андрій Вишневський розповів про діяльність системи безоплатної правової допомоги, переваги від роботи з центрами з надання БВПД та відповів на найбільш хвилюючі запитання аудиторії. Жваве обговорення викликали теми щодо ефективності діяльності системи безоплатної правової допомоги та відповідальності адвоката за неякісне надання послуг. Андрій Вишенський детально відповів як на питання, вирішення яких входить до компетенції вищих органів державної влади, так і роз’яснив різні моменти діяльності адвокатів у системі БПД, як то – укладення контрактів із центрами, підготовка звітності, механізми оплати послуг адвокатів та відшкодування витрат, можливості підвищення кваліфікації адвокатів та ін.

Під час зустрічі  із колективом Лубенського місцевого центру з надання БВПД директор Координаційного центру познайомився особисто з кожним працівником, вислухав їх бачення розвитку системи  безоплатної правової допомоги в цілому та напрямків, за які вони відповідають безпосередньо.

20150917 155027

Нагадаємо, Лубенський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги розташований за адресою: вул. Радянська, 159. Він обслуговує громадян Гадяцького,  Гребінківського, Лохвицького,  Лубенського, Миргородського,  Оржицького, Пирятинського,  Хорольського, Чорнухинського районів Полтавщини, а також міст Комсомольськ, Лубни та Миргород.

20150917 174532

 


Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook YouTube YouTube Google Google+  тTwitter