назад

Безоплатна правова допомога – для засуджених осіб

DSC00587Сьогодні, 23 жовтня 2018 року, у Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області відбулася зустріч із керівництвом Державної установи «Луцький слідчий ізолятор» і Філії Державної установи «Центр пробації» у Волинській області, у рамках якої було укладено Меморандуми про співпрацю.

Метою відповідних Меморандумів є консолідація зусиль зазначених сторін, спрямованих на співпрацю у сфері надання безоплатної правової допомоги особам, які перебувають на обліку в уповноважених органах з питань пробації, а також тримаються під вартою в місцях попереднього ув’язнення.

DSC00567

DSC00568

DSC00572

Меморандуми підписали директор Регіонального центру з надання БВПД у Волинській області Наталія Смолярчук, начальник Державної установи «Луцький слідчий ізолятор» Сергій Киреєв, начальник філії Державної установи «Центр пробації» у Волинській області Юрій Перик.

DSC00593

На переконання директора Регіонального центру з надання БВПД у Волинській області Наталії Смолярчук, серед основних напрямів співпраці між сторонами, в рамках укладених Меморандумів, є вжиття заходів для забезпечення утворення та організації роботи дистанційних пунктів доступу до безоплатної правової допомоги у приміщеннях зазначених установ, розроблення та розповсюдження інформаційних матеріалів (плакатів, буклетів) щодо прав та соціальних гарантій засуджених осіб, проведення правопросвітницьких заходів тощо.

DSC00602

DSC00610

Довідково:
Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області знаходиться за адресою: м. Луцьк, вул. Дубнівська, 36, тел. (0332) 78-79-96, е-mail:office.volyn@legalaid.lt.ua

Єдиний телефонний номер цілодобового доступу громадян до безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів по всій території Україн