назад
06.03.15

Безоплатна правова допомога у Бюлетені Міністерства юстиції України

content cover bmjВийшов друком березневий номер щомісячного журналу «Бюлетень Міністерства юстиції України» –  №3 (березень) 2015.

Офіційне видання Мін’юсту – журнал «Бюлетень Міністерства юстиції» – із березня 2015 року разом із Координаційним центром з надання правової допомоги започаткували на сторінках журналу спільну інформаційно-методичну рубрику про систему безоплатної правової допомоги в Україні.

Щомісяця в рамках рубрики висвітлюватиметься різна актуальна інформація щодо системи безоплатної правової допомоги. Зокрема, у березневому номері журналу у розділі «Актуальна тема» – Безоплатна правова допомога: розвінчуємо міфи та Система БПД у цифрах: основні статистичні показники роботи системи протягом 2014 року; інтерв’ю директора Координаційного центру Андрія Вишневського «На порядку денному – оптимізація витрат у процесі надання безоплатної правової допомоги»; розповідь про наших колег – мобілізованих адвокатів та працівників центрів БВПД, які несуть свій обов’язок із захисту держави в зоні АТО; інформація про впровадження пілотного проекту щодо посилення управлінської підзвітності на прикладі Координаційного центру з надання правової допомоги та ін.

Шановні адвокати та колеги регіональних центрів БВПД!

Звертаємо Вашу увагу на те, що формат журналу передбачає можливість публікації в ньому інформації про справи адвокатів, практики адвокатської діяльності та роботи регіональних центрів БВПД та з інших питань функціонування системи БПД. У зв’язку із чим заохочуємо Вас до внесення Ваших пропозицій щодо таких матеріалів для публікації в журналі «Бюлетень Міністерства юстиції України». Контактний підрозділ Координаційного центру – відділ статистичного аналізу та інформації.

01
 
02
 
03

Передплатний індекс журналу “Бюлетень Міністерства юстиції України” у відділеннях Укрпошти – 22670.

Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

 Facebook Facebook  YouTube YouTube  Google Google+