назад

БПД стає ближче до сільських громад на Дніпропетровщині

Фахівці Кам’янського місцевого центру з надання БВПД продовжують традицію масового виїзду до сільських громад свого регіону задля проведення правопросвітницьких заходів, консультування та надання інформації про роботу системи БПД  місцевим мешканцям. Днями такий виїзд відбувся до селища Карнаухівка.

Фахівчиня зі зв’язків з громадськістю та пресою  МЦ Марія Ростова у селищній раді розповіла карнаухівчанам  про медіацію як спосіб урегулювання конфліктів, а завідувачка сектору «Кам’янське бюро правової» допомоги Лілія Осипьонок консультувала тих, у кого були питаннями щодо спадкування нерухомого майна та земельної ділянки, сплати комунальних послуг під час дії воєнного стану та інші.

 

 

Оскільки мешканцям цього селища Кам’янської ОТГ складно дістатись до бюро правової допомоги, а телефоном вирішити деякі питання неможливо, фахівці центру кожного місяця проводять тут відповідні заходи у приміщенні старостату. Наш Центр взагалі взяв курс на наближення БПД до віддалених регіонів шляхом проведення таких своєрідних «правовому десантів», – зазначає директор Кам’янського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Андрій Дишлюк, який і сам цього разу взяв участь у виїзді.