назад
28.03.17

Бюро правової допомоги проводять виїзні прийоми для сільських громад

28.03.2017 - priom 2Фахівці центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області докладають максимум зусиль, аби житомиряни мали доступ до безоплатної правової допомоги навіть у найвіддаленіших куточках області. Так, 22 березня начальник Ружинського бюро правової допомоги Вадим Кулибаба спільно з фахівцями Центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Ружинської районної державної адміністрації здійснив виїзд у село Крилівка Ружинського району. У селі фахівець бюро відвідав сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах, багатодітні сім’ї, переселенців, сім’ї учасників АТО.

Також начальник Ружинського бюро правової допомоги провів прийом громадян у приміщенні Крилівської сільської ради. Поряд із питаннями, які безпосередньо стосуються функцій бюро правової допомоги, селяни звертались за консультаціями для вирішення життєвих проблем, зокрема різного роду земельних питань, оформлення права власності на нерухоме майна, порядку оформлення спадщини.

«Кожен, хто прийшов на прийом зі своєю проблемою, пішов із посмішкою на обличчі. Адже його вислухали та надали необхідну консультацію», – підсумував начальник Ружинського бюро правової допомоги Вадим Кулибаба.

Того ж дня вулицями села Крилівка провели вуличне інформування: роздавали брошурки з інформацією про функції бюро та «Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати?».

28.03.2017 - priom 3

23 березня працівники Малинського бюро правової допомоги здійснили виїзний прийом у Ворсівській сільській раді. Під час прийому селян організували семінар для працівників сільської ради та громадян, які звертались за правовою допомогою до фахівців бюро.

28.03.2017 - priom 1
28.03.2017 - priom 4

До відома присутніх донесли інформацію про становлення системи БПД, діяльність центрів правової допомоги та Малинського бюро, його місце розташування та графік роботи, категорії осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу.

Довідково:
Ружинське бюро правової допомоги розташоване за адресою: смт. Ружин, вул. Бурди, 23, тел.:(04138) 3-11-70.

Малинське бюро правової допомоги розташоване за адресою: м. Малин, вул. Лисенка, 19, тел.:(04133) 9-74-20.