назад

Черкаський місцевий центр провів мобільний прийомний пункт у Чигирині

16 березня відбувся черговий мобільний прийомний пункт Черкаського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в м. Чигирині.

Так, клієнтка мобільного прийомного пункту звернулася за допомогою до представників Черкаського місцевого центру із надання безоплатної вторинної правової допомоги. При вивченні документів було встановлено, що вона не належить до жодної з категорій громадян, хто має право на БВПД. Але громадянка змогла отримати фахову первинну консультацію та була направлена до органів, які допоможуть розібратися у її ситуації.

Задля полегшення доступу до безоплатної вторинної правової допомоги жителям Чигиринщини працівники Черкаського місцевого центру з надання БВПД кожної третьої середи місяця здійснюють консультування громадян про можливість та порядок отримання БВПД. Прийом відбувається в приміщенні Чигиринської міської ради. Враховуючи територіальну віддаленість м. Чигирина та сіл, що відносяться до цього району, чигиринці можуть отримати не лише консультацію, а й одразу оформити всі необхідні документи та подати звернення про надання БВПД.

Черкаський МЦ сприяє доступу незахищених категорій громадян до правосуддя. Дізнатися про безоплатну правову допомогу та отримати її у вигляді консультації можна, зокрема і в Чигиринському економіко-правовому коледжі, що є партнером Центру, або безпосередньо у Чигиринській міській раді чи Чигиринській районній державній адміністрації.