назад

Чернігівським місцевим центром проведено робочу зустріч з юристом соціально-психологічного центру м. Славутича

121015 59 жовтня 2015 року директором Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимиром Бобруйком, начальником відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Оленою Михайленко, та за участі юриста громадської організації “МАРТ” Дмитра Шумара було проведено робочу зустріч з юристом соціально-психологічного центру м. Славутича Аліною Малашенко.

Одним з основних напрямків діяльності соціально-психологічного центру м. Славутича є проведення соціально-психологічної та фізичної реабілітації, надання юридичної та інформаційної допомоги ветеранам війни, учасникам АТО, членам їх сімей, громадянам, які переселилися з тимчасово окупованої території України.
Під час робочої зустрічі було роз’яснено поняття безоплатної вторинної правової допомоги, зазначено хто має право та хто надає безоплатну вторинну правову допомогу, звернуто увагу на порядок подання та порядок розгляду звернень про надання безоплатної вторинної правової допомоги.
Результатом зустрічей є домовленість з представником соціально-психологічного центру м.Славутича Аліною Малашенко про співпрацю, а також попередня домовленість щодо направлення до Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги суб’єктів права на отримання безоплатної вторинної правової допомоги.
По закінченню зустрічі залишено буклети «Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати?» та буклети громадської організації “МАРТ”.