назад
17.09.15

Четвертим київським місцевим центром проведено зустріч, спрямовану на активізацію участі у конкурсі з відбору адвокатів, які залучаються для надання БВПД

4-й адвокати

16 вересня 2015 року в Четвертому київському місцевому центрі відбулася робоча зустріч директора Центру з адвокатами регіону. На зустріч були запрошені як досвідчені адвокати системи БВПД, так і адвокати, які тільки мають намір приєднатися до надання безоплатної вторинної правової допомоги.

 


Робоча зустріч умовно була поділена на два блоки. Перший – презентація системи БВПД спрямована на активізацію участі адвокатів у конкурсі з відбору адвокатів, які залучаються до БВПД.

Другий блок – питання-відповіді, обмін досвідом та проблематикою, живе спілкування між досвідченими адвокатами системи БВПД та не маючими досвіду роботи у системі. Зокрема в рамках другого блоку були підняті питання оформлення та оплати адвокатам першої зустрічі з клієнтом в рамках цивільних та адміністративних справ; висловлено побажання проводити регулярні зустрічі по обміну досвідом та проблематикою між адвокатами на базі центру БВПД; зазначено, що одною з основних мотивацій бути адвокатом із надання БВПД є можливість піднімати свій професійний рівень за допомогою каскадних тренінгів, дистанційного навчання.

4-й адвокати 2

За результатами зустрічі було висловлено бажання адвокатів, які поки що не залучені до надання вторинної правової допомоги, прийняти участь у 8-му конкурсі. Крім того, троє адвокатів, які, на жаль, не змогли у визначений час прибути на зустріч, в телефонному режимі підтвердили свій твердий намір прийняти участь у конкурсі.




 

Приєднуйтесь до офіційної сторінки Регіонального центру з надання БВПД у місті Києві у Facebook