назад

День знань у Конотопському місцевому центрі…

150902 01В Україні день 1 вересня з давніх-давен — не просто початок осені. Для мільйонів школярів, студентів, їхніх батьків, а також для вчителів і викладачів це справжнє свято — День знань. З цього дня починається офіційний навчальний рік у всіх навчальних закладах країни.

Символічно в цей день працівниками Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги розпочато спільні навчання по змінах до чинного законодавства та практики його застосування в повсякденній роботі.
Тема першого семінару – “Соціальний захист дітей війни”, є досить актуальною на сьогоднішній день. Значна кількість відвідувачів цікавляться пільгами та правовим захистом даної категорії громадян.
Головним спеціалістом відділу попередньої роботи з клієнтами Олексієм Зеленським було підготовлено інформацію про пільги та особливості їх призначення дітям війни, порядок розрахунку та можливості надання вторинної правової допомоги даній категорії.

Директор центру Олександр Муха звернув увагу присутніх на необхідність проведення навчань працівників, так як постійно відбуваються зміни у чинному законодавстві. 
Відповідно до наказу “Про організацію проведення навчань по вивченню нового законодавства та практики його застосування в Конотопському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги” призначено відповідальну особу за організацію навчання та складено план на вересень 2015 року.
Також було розглянуто питання діяльності Конотопського центру на вересень, зокрема, продовження підписання угод про співпрацю з організаціями, які надають первинну правову допомогу та налагодження співробітництва з навчальними закладами міста.