назад

Дніпродзержинський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги налагоджує співпрацю у м. Вільногірськ

P9140130На даний час діюча система правової допомогив Україні вже майже не уявляється без системи БВПД. Кожен день у центрах зростає кількість осіб котрі отримали правову допомогу, але працівники центру на цьому не зупиняються, та продовжують докладати максимальних зусиль щодо підвищення правової освіти населення.

14 вересня 2015 року в  місті Вільногірськ за підтримки в.о. міського голови Людмили Григорівни  Дроздіної,  Дніпродзержинський місцевий центр мав змогу донести на оперативній нараді, на якій були присутні начальники управлінь та відділів міської ради, керівники територіальних підрозділів центральної виконавчої влади, бюджетні та громадські установи, організації, інформацію щодо роботи центру, та як і хто має право отримати безоплатну вторинну правову допомогу.  Директор центру Лисак Сергій Олександрович  на питання присутніх, надав відповідь щодо різниці між вторинною та первинною  правовою допомогою, та роз’яснив порядок звернення до центру та необхідний перелік документів для отримання правової допомоги. На прикінці наради було прийнято рішення про співпрацю, та узгоджено місце та графік прийому громадян спеціалістами Дніпродзержинського МЦ БВПД у м. Вільногірськ.