назад

Зустріч директора регіонального центру з адвокатами у Липовій Долині

150921 11 На виконання наказу Міністерства юстиції України від 19.08.2015 № 224/7 «Про проведення конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги» 18 вересня 2015 року в приміщення Липоводолинської районної ради відбулася зустріч директора регіонального центру Олени Демченко з адвокатами Липової Долини.

Також були присутні директор Конотопського місцевого центру Олександр Муха, головний спеціаліст відділу по роботі з адвокатами Вікторія Сидоренко, начальник відділу взаємодії Валентина Волік, в.о начальника управління юстиції та юристи з відділу освіти, районної лікарні.

Олена Демченко познайомила присутніх з умовами проведення конкурсу, зупинилася на перевагах та перспективах роботи адвокатів в системі безоплатної допомоги. Вона зазначила: «Однією з основних переваг роботи в системі безоплатної правової допомоги – є постійне підвищення кваліфікації, яке дає змогу адвокатам долучатися до світових стандартів в системі захисту прав громадян» За результатами зустрічі 1 адвокат прийняв рішення про участь у восьмому конкурсі з відбору адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу.