назад

Ніжинський МЦ провів зустріч з адвокатами м.Борзни

210915 517 вересня 2015 року директор Ніжинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимир Бригинць здійснив робочий виїзд до м.Борзна, де провів зустріч з адвокатами м.Борзни та Борзнянського району.

Метою проведення зустрічі з адвокатами є широка інформаційно-роз’яснювальна кампанія, що проводиться на виконання плану заходів, спрямованих на активізацію участі адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги, затвердженого директором Координаційного центру А. Вишневським 09 вересня 2015 року. Володимир Бригинець звернув увагу присутніх на переваги системи БВПД, роз’яснив порядок і умови проведення конкурсу з відбору адвокатів, вимоги до професійного рівня кандидатів та переваги роботи в системі (можливість постійно підвищувати свою кваліфікацію, реальна участь у резонансних справах, забезпечення клієнтами).
Також було проведено «вуличне» інформування жителів Борзнянського району . Спілкування проводилось у вигляді діалогу з використанням роздаткових матеріалів (буклетів, флаєрів). Було проведено роз’яснення поняття вторинної правової допомоги, порядок роботи зі зверненнями громадян, а також надано відповіді на чисельні проблемні питання жителів. Особлива увага була зосереджена на питаннях, щодо категорій осіб, які мають право на отримання безоплатної вторинної правової допомоги.210915210915 1210915 3210915 4