назад

Допомога мобільних виїзних груп жителям сільської місцевості

IMG 0609

11 листопада виконуючою ооб’язки  директора Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги Іриною Пушкаревською проведено виїзний прийом громадян у смт. Козельщина. Робота мобільних груп спрямована на  забезпечення доступу до правових послуг, що надаються  місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги якомога більшій кількості  жителів сільської місцевості, оскільки рівень доступу цих людей до соціальної та правової допомоги суттєво обмежений.

Під час прийому громадяни звертались з питань спадкового та сімейного права. На всі звернення були надані  роз’яснення та консультації, зазначено перелік документів, які необхідно подати при зверненні до центру надання безоплатної вторинної правової допомоги.

За сприяння в.о. начальника реєстраційної служби Козельщинського районного управління юстиції Філоненко Вікторії громадян, що звернулись на прийом до управління юстиції, було проінформовано  про роботу Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, порядок надання вторинної правової допомоги, види правових послуг,  категорії населення, які мають право на правову допомогу за рахунок держави із залученням адвоката, відповідно до Закону України “Про безоплатну правову допомогу”.

Працівники центру під час інформування мешканців Козельщинського району  спілкувались з перехожими,розповідали їм про діяльність центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, роз’яснювали громадянам як отримати правову допомогу, хто має право на безоплатну правову допомогу та які документи для цього потрібні, а також роздавали буклети з потрібною інформацією.

IMG 0618