назад

В Гадячі відбувся прийом громадян в мобільному консультаційному пункті БВПД.

2015-11-11 10.27.00

У середу, 11 листопада 2015 року, в місті Гадячі в приміщенні районного управління юстиції з метою наближення права на вторинну правову допомогу до соціальних категорій громадян працював виїзний пункт консультування Лубенського місцевого центру БВПД. 

 

Участь в роботі пункту взяли начальник Гадяцького районного управління юстиції Тетяна Колінько, директор Лубенського центру БВПД Артем Россоха, провідний спеціаліст юридичного відділу Гадяцької РДА Валентина Кулініч. Аби надати попередній висновок по проблемі, з якою звертаються громадяни, до участі у прийомі був також залучений адвокат системи БВПД Олександр Гусаренко.

За правовою допомогою до консультаційного пункту звернулося п”ять мешканців міста Гадяча та Гадяцького району. Троє громадян потребують допомоги адвоката — від них були отримані звернення про надання БВПД.

Як зазначає директор Лубенського місцевого центру БВПД Артем Россоха: “Робота консультаційного пункту в Гадячі — це приклад якісної співпраці первинної та вторинної правової допомоги. Майже кожен сьогоднішній відвідувач був підготовлений до приїзду працівників центру та мав всі необхідні документи, а їхні проблеми були добре відомі начальнику управління Тетяні Колінько. Це значно спростило та покращило процес отримання звернень та надання правової допомоги громадянам, а також свідчить про якісну роботу правової приймальні”.

Начальник Гадяцького районного управління юстиції Тетяна Колінько впевнена, що такі виїзні прийоми значно покращують ситуацію зі зверненнями громадян, адже в багатьох довголітніх спорах щодо майна та землі багато громадян зможуть поставити остаточну крапку. 

2015-11-11 11.12.04