назад

Другий день тренінгу для адвокатів-тренерів /модераторів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу

training puscha 3-200x133

Триває тренінг для адвокатів-тренерів/модераторів обміну досвідом між адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу, на тему «Дії захисника у кримінальному провадженні на підставі угод, із застосування окремих заходів кримінально-правового впливу, із забезпечення доступу до належної медичної допомоги».






Сьогодні, протягом другого дня тренінгу, який розпочався 13 вересня 2014 р., робота учасників проходитиме у двох секціях: «Перегляд судових рішень» та «Тренінг для тренерів з навичок проведення презентацій та навчальних занять».

 

У рамках першої секції учасники розглянуть практику Європейського суду щодо запобігання катуванням або нелюдському чи такому, що принижує гідність поводженню або покаранню, її загальні принципи та кращі міжнародні практики, а також імплементацію практики на національному рівні.

Друга сесія тренінгу присвячена удосконаленню навичок проведення презентацій та навчальних занять, а також невербальної комунікації, та питанню проведення опитування адвокатів з питань реформування кримінальної юстиції в Україні.

Участь у другому дні тренігу беруть експерти Марк Сегал, головний експерт Компоненту №4, проект ЄС «Підтримка реформ у сфері юстиції в Україні», та Микола Гнатовський, заступник голови Європейського комітету проти тортур.

Координаційний центр з надання правової допомоги на тренінгу представляють директорАндрій Вишневський, заступник директора Віталій Баєв, начальник відділу моніторингу якості безоплатної правової допомоги Вікторія Мітько, та заступник начальника відділу розвитку людського потенціалу системи безоплатної правової допомоги Юлія Лісова.

Переглянути детальну програму тренінгу

Тренінг організованого спільно Координаційним центром з надання правової допомоги, Американською асоціацією юристів “Ініціатива з верховенства права”, Проектом ЄС “Підтримка реформ у сфері юстиції в Україні” та Українською фундацією правової допомоги. 

Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook  YouTube YouTube  Google Google+