назад

Другий полтавський місцевий центр розширює партнерство

SAM 3009

Директор Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Людмила Бубир провела робочу зустріч з соціальними працівниками Територіального центру Управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Октябрської районної в        м. Полтава ради.

Директор Територіального центру Ольга Мягкохліб зазначила, що Територіальний центр опікується незахищеними верствами населення, переважно – це пенсіонери та інваліди. Також керівник поінформувала про основні завдання та функції Територіального центру.

Під час виступу Людмила Бубир повідомила, що для отримання безоплатної вторинної правової допомоги особі потрібно звернутися до Центру та подати документи, що підтверджують її належність до однієї з вразливих категорій громадян. Після цього Центр приймає рішення про надання безоплатної вторинної правової допомоги та призначає адвоката. Держава оплачує послуги адвоката, особа – судові витрати.

В результаті зустрічі сторони домовились про роботу мобільної консультаційної групи з правових питань на базі Територіального центру.