назад
02.07.16

Другий та Третій місцеві центри відзвітували про результати роботи за перший рік

DSC 0137

1 липня 2016 року Другий та Третій місцеві центри висвітлили досягнення у роботі за перший рік роботи місцевих центрів на круглому столі.

Під час круглого столу Богдан Кушнір, директор Другого місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, презентував основні показники по зверненням громадян. Він розповів про те, з якими питаннями до центрів звертаються найчастіше і чи завжди клієнти потребують представництва у суді. Також він описав типовий портрет клієнта місцевого центра та розповів про успішні справи, в яких адвокати, які надають безоплатну правову допомогу, вигравали справи клієнтів центрів. Про деякі з них можна прочитати на нашому сайті. Також найцікавіші зі справ висвітлюються у програмі «Громадського радіо» «Ген справедливості».

У розмові взяли участь і наші партнери – представники Академії адвокатури України, Київського університету права, юридичної клініки «Фенікс», юридичної клініки «Астрея «Київського університету ім. Бориса Грінченка, та адвокати, які надають безоплатну правову допомогу Ігор Ляшенко та Віктор Пальнюк. Разом з ними говорили про подальшу співпрацю та шляхи її поглиблення. Торкнулися також і особливостей, що виникають під час захисту та роботи з клієнтами місцевих центрів, що отримують безоплатну правову допомогу.

Захід відбувся у приміщенні КМДА за сприяння заступника голови Київської міської державної адміністрації Рєзнікова Олексія Юрійовича.

DSC 0109DSC 0119DSC 0143DSC 0154DSC 0163DSC 0178