назад

Директор Чернігівського місцевого центру провів робочу зустріч з учасниками АТО – членами громадської організації “Спілка 13 БТРО”

161115 114 листопада 2015 року директором Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимиром Бобруйко було проведено робочу зустріч з учасниками АТО — членами громадської організації “Спілка 13 БТРО”.
Захід проводився в приміщенні Чернігівського обласного спортивно-технічного клубу Чернігівської обласної організації Товариства сприяння обороні України.

Під час зустрічі Володимиром Бобруйко було роз’яснено поняття безоплатної вторинної правової допомоги, зазначено хто має право та хто надає безоплатну вторинну правову допомогу, звернуто увагу на порядок подання та порядок розгляду звернень про надання безоплатної вторинної правової допомоги учасників АТО та членів їх сімей, надано відповіді на запитання.
По завершенню робочої зустрічі для учасників АТО були залишені буклети «Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати?».161115