назад

Фахівці Бердичівського місцевого центру здійснили виїзний прийом громадян

29 червня начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Ольга Сікорська та головний спеціаліст відділу попередньої роботи з клієнтами Юрій Антонюк здійснили черговий виїзний прийом громадян, яке провели у приміщенні Попільнянської районної ради.

Усі без винятку звернення громадян, які були озвучені в ході особистого прийому, оформлялися для подальшого розгляду для вирішення проблемного питання.

Як зазначила Ольга Сікорська, одним із пріоритетних завдань безоплатної правової допомоги є необхідність максимально наблизити діяльність місцевого центру до потреб громадян.

“Саме з цією метою фахівці Бердичівської місцевого центру з надання БВПД постійно проводять виїзні прийоми громадян. Адже в безпосередньому діалозі зміцнюється довіра населення до безоплатної правової допомоги. А ще приємно розуміти, що ми робимо важливу та потрібну справу – спрощуємо доступ людей до правосуддя”, – відзначила Ольга Сікорська.

Кожен, хто прийшов на прийом до фахівців місцевого центру зі своєю проблемою, пішов із посмішкою на обличчі. Адже його вислухали та надали консультацію. Також, як відвідувачі, так і працівники місцевого центру, зробили висновок, що правова допомога стала набагато ближче до населення, а громадяни довіряють адвокатам системи безоплатної вторинної правової допомоги.