назад

Жителям Коростенського району надали правові консультації через Skype

01.07.2016 Skype consult Korosten 129 червня у приміщенні міської Центральної бібліотеки імені М. Островського фахівці Коростенського місцевого центру провели скайп- консультування з юридичних питань.

Скайп-консультування із залученням бібліотек – нова форма юридичної просвіти громадян. За допомогою скайп-зв’язку мешканці міста, районних центрів та сіл, не виходячи зі свого дому, могли дізнатися про роботу центру, категорії осіб, які підпадають під ст.14 Закону України «Про правову допомогу», які саме правові послуги надає місцевий центр, як швидко центр призначить адвоката, а головне, які документи потрібні для звернення, аби отримати правову допомогу. А ті, хто підпадає під суб’єктів надання БВПД могли онлайн отримати консультацію від кваліфікованого адвоката центру.

Як зазначила інтегратор Оксана Сергієнко, такий спосіб надання консультації є дуже зручним та не менш ефективним:

“Консультування громадян із застосуванням технології скайп-зв’язку – це важливий крок у забезпеченні доступності безоплатної правової допомоги. Адже для того, щоб поспілкуватись з юристом, бабусі не потрібно їхати в місто, витрачати час та кошти. Достатньо лише прийти в бібліотеку свого села чи райцентру, за допомогою бібліотекарів підключити Skype та задати адвокату запитання онлайн”.

Також працівники центру повторно залишили на інформаційних стендах бібліотеки буклети “Що таке БВПД та як її отримати?”.

01.07.2016 Skype consult Korosten 2